Jouw specialist voor schilderwerk in Den Haag en omgeving.

We voeren alle mogelijke schilderklussen uit, zowel binnen en buiten het huis. We hechten veel belang aan kwaliteit en werken daarom uitsluitend met hoogwaardige producten. Alleen zo ben je verzekerd van een duurzaam eindresultaat.

Schilders met actuele vakkennis

Ontdek zelf de onmiskenbare meerwaarde van kwaliteitsschilderwerk voor jouw woning en geniet onbezorgd van een prachtig thuis. Laat het vakkundig onderhoud over aan een team vol experts. Zeg vaarwel tegen vroegtijdige veroudering en dure renovaties!

Kiezen voor ons, is kiezen voor kwaliteit. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. Wij besteden veel aandacht aan hun vakkennis en bijscholing. Zij blijven jaarlijks op de hoogte van alle inns en outs van de nieuwste verfproducten. En door hun expertise kunnen zij ook met je meedenken. Zo kunnen we ideeën aandragen waaraan je vooraf misschien helemaal niet had gedacht. Briedé en & Wonen voldoet graag aan jouw wensen. En heb je wat hulp nodig bij het bepalen van het gewenste eindresultaat? Dan staan we graag voor je klaar met advies over materialen en kleuren.

Voorbereiding is het halve werk!

Een goede schilder herken je aan zijn zorgvuldige voorbereiding. Dankzij onze ervaring in de Haagse regio weten we precies hoe belangrijk dat is. We nemen de tijd om het bestaande schilderwerk en houtwerk grondig te inspecteren, want dat vinden we absoluut noodzakelijk. Op een moment dat het jou uitkomt, komen we bij je langs om de situatie te bekijken. Hoe staat het houtwerk, de kozijnen en andere materialen ervoor? Moeten er onderdelen vervangen worden? Of is een beetje schuren en gladstrijken voldoende om goed te starten? We leggen onze bevindingen uitgebreid aan je uit. Uiteindelijk stellen we een geschikt plan van aanpak op en ontvang je een duidelijke offerte.

Briedé Bouwen en Wonen staat voor schilderwerk met duidelijke planning

Bij de planning houden we natuurlijk rekening met jouw persoonlijke situatie. Zo zorgen we ervoor dat alles probleemloos binnen de afgesproken termijn wordt afgerond. We doen ons best om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Op deze manier profiteer je van een goede prijs-kwaliteitverhouding door onze efficiënte aanpak. Bovendien voorkom je onverwachte extra kosten. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Professionele sigmaverf voor duurzaam eindresultaat

Regen, storm, onweer. In Den Haag kan het flink tekeergaan. Gelukkig kun je met professioneel schilderwerk jouw woning beschermen tegen deze weersomstandigheden. Wij maken gebruik van hoogwaardige, professionele Sigma-producten. Deze verf is van topkwaliteit en dekt snel. Bovendien biedt het langdurige bescherming aan het hout of metaal, waardoor je minder snel last hebt van houtrot of roest. Met ons schilderwerk kun je erop vertrouwen dat jouw woning minstens vijf jaar lang goed beschermd is.

Thuisin Briedé voor de doe-het-zelver

Wil je het schilderwerk liever zelf uitvoeren? Dan kun je terecht bij Thuisin Briedé, onze speciale winkel met een uitgebreid aanbod aan woninginrichtingsproducten, zoals verf- en laksoorten. Hier kies je de verf die geschikt is voor jouw schildersklus!